top of page

WHOLE SCHOOL LATEST NEWS

 

Please click here to view Issue 1 of RGJS NEWS!

Please click here to view Issue 2 of RGJS NEWS!

Please ensure that your child has the correct uniform for the start of the term and PLEASE MAKE SURE THAT THEIR CLOTHES ARE LABELLED WITH THEIR NAME AND CLASS. You can find the School uniform list by clicking on the following link: Roe Green Junior School's Uniform

PROGRAMI I MARSIMIT TEM REMOTS SHKOLLORE

Ju lutemi gjeni dhe lexoni vlerësimin e rrezikut dhe rutinën tonë ditore më poshtë.

</s></s>

</s></s>

Më poshtë janë oraret tona të takimit për mësimin në distancë për çdo vit, ju lutem vini re se fëmija juaj do të duhet të identifikohet përmes Google Classroom dhe të klikoni në lidhjen takohen në banderolën e klasës për të hyrë në takim.

</s></s>

Viti 3 - Koha e shkollës

Koha e fillimit të shkollës: 08:30 am - Koha e mbarimit të shkollës: 3:15 pasdite

Kontaktoni Ekipin e Vitit 3 në: year3@rgjs.brent.sch.uk

</s></s>

Viti 4 - Koha e shkollës

Koha e Fillimit të Shkollës: 08:45 - Koha e Fundit të Shkollës: 3:30 pasdite

Kontaktoni Ekipin e Vitit 4 në: year4@rgjs.brent.sch.uk

</s></s>

Viti 5 - Koha e shkollës

Koha e Fillimit të Shkollës: 08:45 - Koha e Fundit të Shkollës: 3:30 pasdite

Kontaktoni Ekipin e Vitit 5 në: year5@rgjs.brent.sch.uk

</s></s>

Viti 6 - Shkolla timings

Koha e fillimit të shkollës: 08:30 am - Koha e mbarimit të shkollës: 3:15 pasdite

Kontaktoni Ekipin e Vitit 6 në: year6@rgjs.brent.sch.uk

</s></s>

bottom of page