top of page

NA KONTAKTONI

Ku jemi

Roe Green Junior School është e vendosur në zemër të Roe Green Village në një mjedis të bukur që kthehet në fusha të hapura loje. Shërbohet nga linjat e rregullta të transportit të trenave dhe autobusëve, afër.

</s></s>

Adresë:

Shkolla e Re Roe Green
Avenue Princes
Kingsbury
Londra
NW9 9JL

</s></s>

Telefoni: 0208 204 5221

E-mail: admin@rgjs.brent.sch.uk

Email Viti 3: viti3@rgjs.brent.sch.uk

Email Viti 4: year4@rgjs.brent.sch.uk

Email Viti 5: viti5@rgjs.brent.sch.uk

Email Viti 6: year6@rgjs.brent.sch.uk

Sekretari i shkollës: Z. S Asher

bottom of page