top of page

NXUPNS

Mirësevini në faqen tonë të dedikuar të nxënësit që përmban informacion në lidhje me angazhimin tonë të nxënësit. Këtu mund të mësoni për ekipet tona të Udhëheqjeve të Nxënësve të nxjerra nga Viti 3-6; këto përfshijnë Këshilltarët tanë të Shkollave, Ambasadorët Rinor të Trafikut, Ekipi Ekologjik, Prefektët dhe miqtë e Sheshit tonë - merrni kohë për të parë se çfarë janë ata për ta bërë komunitetin tonë shkollor edhe më të mirë. Ju gjithashtu mund të gjeni fotografi të të gjitha asambleve që janë kryer gjatë gjithë vitit akademik dhe të shihni punën e nxënësve në Blogun tonë të Shkollës.

</s></s>

Ju lutemi mbani një vështrim mbi këtë seksion, ai do të azhurnohet rregullisht.

bottom of page