top of page

PIKAT E KOMUNITETIT T OF RGJS

Më poshtë janë deklaratat që bashkësia ka bërë në lidhje me shkollën Roe Green Junior.

</s></s>

"Jeta ka ndryshuar aq shumë, megjithatë interesantisht disa gjëra mbeten të njëjtat. Pas shokut fillestar të bllokimit, dhe për dikë si unë që punon nga shtëpia gjithsesi, që tani të ketë hubby dhe 2 djemtë e mi në shtëpi gjithashtu me mua, kërkoi një rregullim për të thënë të paktën.
Fëmijët tanë po bëjnë fantastikë me etonin Roe Green 'Bëhu më i miri që mund të jesh' duke i përshkuar ata. Mirë se vini ata përsëri në shkollë me krahë të hapura sa herë që e gjithë kjo ka mbaruar dhe është e sigurt ta bëni këtë. " Znj. Panchani - Prind

"Dy javët, duke përfunduar me 20 nëntor, ai Viti 5 po izolonte vërtet provuan forcën e komunitetit shkollor. Unë doja t'ju përgëzoja dhe të përgëzoja përpjekjet tuaja për sa mrekullisht keni menaxhuar klasën. Ndërsa punoja jashtë shtëpisë shpesh mund ta shihja dhe dëgjojeni duke e udhëhequr. Komunikimi juaj tregoi një kujdes të jashtëzakonshëm, konsideratë dhe dashuri për fëmijët. Nuk mund të mos ju admiroja. Itshtë, me të vërtetë, një sfidë për të mbajtur një orë në distancë ".

</s></s>

  • Mësimet në internet u zhvilluan në mënyrë shumë profesionale.

  • Vëmendje po i kushtohej mirëqenies së secilit fëmijë.

  • Koordinimi i mësimdhënies dhe udhëzimit ishte i shkëlqyeshëm.

  • Fëmijët u inkurajuan vërtet që të ishin ndërveprues.

Z. Bakrania - Prind

                                                                               

"Thjesht doja t'ju njoftoja se kemi kaluar një kohë të shkëlqyeshme duke punuar me studentët tuaj sot. Çfarë tufë e sjellshme, me respekt dhe kurioz nga ana intelektuale! Studentët punuan kaq mirë dhe ishte një kënaqësi që i bëra të na vizitonin këtu në Koleksionin Wallace. Shpresoj që ata të kënaqeshin aq sa u kënaqëm duke i vizituar ata ". Koleksioni Wallace - Ekipi i Departamentit të Edukimit

 

"Si burri im dhe unë kemi qenë të kënaqur me Roe Green si shkollë, stafi nga menaxhmenti te mësuesit dhe i gjithë stafi ndihmës kanë qenë gjithmonë të jashtëzakonshëm në përvojën tonë. Fëmijët e mi krijuan miqësi të fortë dhe shumë kujtime të lumtura nga shkolla dhe Sinqerisht i uroj shkollës të gjitha të mirat në të ardhmen ". Znj. Ishtiaq - Prind

</s></s>

“Dua të përfitoj nga ky rast të falënderoj të gjithë mësuesit që e kanë ndihmuar vajzën time në zhvillimin e saj. Ajo ka qenë e suksesshme në të gjitha shkollat ​​për të cilat ka aplikuar (Gramatikë) dhe kjo i nënshtrohet punës së saj të madhe, një aftësi e fituar në Roe Green. Ajo ka lulëzuar në një zonjë të re të zhytur në mendime, inteligjente dhe gjithçka varet nga qasja e shkollës në zhvillimin e fëmijëve të vegjël për potencialin e tyre të vërtetë. Ajo i ka tejkaluar të gjitha pritjet tona dhe si rezultat, ne jemi jashtëzakonisht mirënjohës ndaj jush. ” Zonja Rohilla - Prind

</s></s>

"Roe Green është një shkollë fantastike që u ofron studentëve një platformë solide arsimore për t'i përgatitur ata për shkollën e mesme. Unë me të vërtetë u mahnita dhe u impresionova me njohuritë dhe punën e studentëve që ata kishin prodhuar." Zonja Khalil - Mësuese Praktike e Trajnuar

</s></s>

"Unë isha në trenin e linjës Jubilee këtë pasdite kur një nga klasat nga shkolla juaj shkoi në Baker Street. Unë isha pak i shqetësuar pasi të gjithë e dimë se si mund të jenë fëmijët, por ata ishin të shkëlqyeshëm - disa po luanin një lojë të udhëhequr nga një mësues për të emëruar stacionet duke filluar me një shkronjë të alfabetit dhe pjesën tjetër thjesht bisedonin të ngazëllyer siç duhet pas një udhëtimi në shkollë. Ata të gjithë ishin aq të sjellshëm me të gjithë. Si një banor i Kingsbury mendoj se ata fëmijë ishin meritë e shkollës dhe komuniteti im dhe mësuesit një shembull i shkëlqyeshëm për profesionin e tyre. Mësuesit dhe fëmijët mund të marrin një shtyp të keq këto ditë, prandaj ju lutem mos ngurroni ta ndani këtë me ta. " Z. Carroll - Banor i Kingsbury

</s></s>

"Ishte bukur të kërkohej kaq mirësjellje tani vetëm për të hedhur një top prapa gardhit nga disa nxënës miqësorë në sheshin tuaj të lojërave. Sidomos në fund të një periudhe afatgjatë." Z. Cumbers - Ndihmës ndihmës Kryesues (Shkolla e Mesme Kingsbury)

</s></s>

bottom of page