top of page

RRETH NESH

Shkolla Roe Green Junior është një shkollë e gjallë multi-kulturore dhe me shumë besime e vendosur në Princes Avenue, ngjitur me Shkollën e Mesme Kingsbury dhe Roe Green Park. Shkolla është në një sit të përbashkët me shkollën Roe Green Infant, shumica e klasave të të rinjve janë në katin e 1; me përjashtim të Vitit 4 në katin e parë.

</s></s>

Në Roe Green Juniors ne respektojmë larminë e prejardhjeve të të gjithë nxënësve tanë. Ne mësojmë dhe ndjekim vlerat Olimpike dhe Paraolimpike përmes programit tonë mësimor dhe ndjekim këto vlera në jetën tonë të përditshme; ato janë ngulitur në vlerat thelbësore që mbështesin shkollën tonë. Ne inkurajojmë nxënësit tanë të "jenë më të mirët që mund të jenë" në gjithçka që bëjnë. Në mënyrë që t'i përgatisim ata për sfidat e së ardhmes, ne ofrojmë një larmi përvojash dhe mundësish, duke kërkuar vazhdimisht mënyra të reja për të azhurnuar kurrikulën tonë.

</s></s>

Roe Green Juniors është një shkollë komunitare me 4 forma me 120 vende në çdo grup grupi nga Viti 3 - 6 (mosha 7-11 vjeç). Grupet e vitit janë rregulluar në klasa të aftësive të përziera, fëmijët tanë zakonisht transferohen në Shkollën e Mesme të Kingsbury.

</s></s>

Për të marrë pjesë në Roe Green Nursery, the Infant and Junior School është e nevojshme të aplikoni tek Autoriteti Lokal i Brent.

</s></s>

Zbatimi i hershëm rekomandohet për të shmangur zhgënjimin.

bottom of page