top of page

MIRC SE VINI

Të dashur prindër / kujdestarë

</s></s>

Më lejoni, në emër të Roe Green Juniors, të mirëpres ju dhe familjen tuaj në shkollë. Shpresojmë që ky të jetë fillimi i një marrëdhënie të lumtur dhe të suksesshme ku fëmija juaj do të zhvillojë aftësitë dhe atributet që do t'i përgatisin ata për një të ardhme të suksesshme dhe përmbushëse.

</s></s>

Shpresojmë që të përfshiheni në jetën e shkollës, pasi besojmë se një partneritet i vërtetë na mundëson t'u ofrojmë fëmijëve një arsimim më të mirë. Ne kemi shumë ngjarje dhe shfaqje gjatë gjithë vitit të cilat prindërit janë të mirëpritur të marrin pjesë.

</s></s>

Unë jam gjithmonë i lumtur t'ju shoh nëse keni ndonjë shqetësim. Unë mund të shihem me takim (ju lutem telefononi së pari). Nëse ka ndonjë çështje urgjente për të diskutuar, unë zakonisht jam në dispozicion para shkollës në mëngjes ose pas 3.45 pasdite.

</s></s>

Shpresojmë që fëmija juaj të shohë kohën e tij ose të saj në Roe Green me gëzim dhe krenari dhe se ata do të jenë të sigurt për t'u përballur me sfidat e së ardhmes.

</s></s>

Urimet më të mira

</s></s>

Melissa Loosemore

Drejtori i shkollës

bottom of page