top of page

PRANIMET

Për të dërguar fëmijën tuaj në një shkollë fillore ose të mesme duhet të plotësoni formularin e përbashkët të aplikimit. Ne ju rekomandojmë që të plotësoni formularin në internet. Formulari është i thjeshtë për tu plotësuar dhe siguruar. Aplikimi nuk do të humbet në postë kur të bëhet në internet dhe faqja në internet është në dispozicion për ju që të përdorni 24 orë në ditë, shtatë ditë në javë deri në afatin e fundit.

</s></s>

Më poshtë do të gjeni lidhje të dobishme për t'ju ndihmuar të aplikoni për Vendin e Shkollës Fillore të fëmijës suaj.

bottom of page