top of page

UNIFORMË SHKOLLE

Shtë e rëndësishme që fëmijët të ndjekin shkollën në uniformën e duhur pasi është pjesë e rregullave të shkollës, përveç kësaj është thelbësore të vendosni një shembull të mirë për fëmijët në shkollën e ulët (Foshnjat).

</s></s>

Këshillohet që fëmijët të mos veshin rroba të shtrenjta ose sende me vlerë të lartë si stoli për të shmangur humbjen e vjedhjeve ose thyerjeve të tyre.

Për shkak të vështirësive financiare që vijnë nga Covid-19, pritja minimale është që të gjithë fëmijët të veshin xhupin tonë shkollor me Logon e Shkollës.

Uniforma e plotë shkollore e Shkollës Roe Green përbëhet nga sa më poshtë nëse dëshironi të blini:

</s></s>

Uniformë shkolle

 • Bluzë e verdhë me mëngë me logo (djem dhe vajza)

 • Polo me mëngë të gjata të qafës së breshkës së verdhë (djem dhe vajza)

 • Bluzë jeshile me logo (djem dhe vajza)

 • Cardigan jeshile me logo (Vajzat)

 • Kostum jeshil (djem dhe vajza)

 • Pantallona gri ose të zeza (djem dhe vajza)

 • Funde gri me këmbë (vajzat)

 • Pantallona të shkurtra gri (djem)

 • Pantallona të gjera gri ose të zeza (vajzat)

 • Veshje e Verdhë ose e Gjelbër e Kontrolluar ose me Vija (Vajzat)

 • Këpucë ose trajnerë të zezë ose të bardhë (djem dhe vajza)

</s></s>

Uniformë e PE (Edukimit Fizik)

 • Bluzë e verdhë me logo (Djem dhe Vajza)

 • Pantallona të gjelbra (djem dhe vajza)

 • Kostum jeshil (djem dhe vajza)

 • Trajnerë të Zinj ose Plimsoll (djem dhe vajza)

</s></s>

Uniforma e notit

 • Kostum i përshtatshëm noti (djem dhe vajza)

 • Kapelë noti (djem dhe vajza)

 • Peshqir (djem dhe vajza)

</s></s>

Art & DT (Teknologjia e Dizajnit)

 • Platformë (djem dhe vajza)

 • Këmisha e Vjetër (Djem dhe Vajza)

</s></s>

Veshje të tjera Thelbësore

 • Një pallto e përshtatshme me kapuç të bashkangjitur për dimër

 • Kapelë leshi, shalle dhe doreza për dimër

 • Një pallto e lehtë dhe kapelë / kapelë dielli e përshtatshme për verën

</s></s>

Të gjitha uniformat mund të blihen nga dyqanet në rrugën Kingsbury High. Ju lutemi sigurohuni që të gjitha rrobat të jenë të shënuara qartë me emrin dhe klasën e studentëve.

</s></s>

bottom of page