top of page

PRODHIMI I KRIDHAVE

Më poshtë është muzika për fëmijë në Korin e Shkollës Roe Green Junior për të mësuar për Prodhimin e Krishtlindjeve - Bah Humbug! i cili do të jetë të martën 10 dhjetor 2019 dhe të mërkurën 11 dhjetor 2018 në orën 19:00 - 21:00 në Sallën e Madhe.

</s></s>

Këngë të Prodhimit të Krishtlindjeve me Tekste

</s></s>

1. The Mistletoe Ball
00:00 / 03:08

01 The Mistletoe Ball - Vocal Track

2. Someone Somewhere
00:00 / 03:23

02 Someone Somewhere - Vocal Track

3. Clean Sweep
00:00 / 02:27

03 Clean Sweep - Vocal Track

4. Clean Sweep Reprise
00:00 / 02:48

04 Clean Sweep (Reprise) - Vocal Track

5. You've Got A Friend In Me
00:00 / 02:03

05 You’ve Got A Friend In Me - Vocal Track

6. Friend In Me Reprise
00:00 / 01:22

06 Friend In Me (Reprise) - Vocal Track

7. The Tickling Song
00:00 / 01:34

07 The Tickling Song - Vocal Track

8. Magical Sleigh Ride
00:00 / 04:12

08 Magical Sleigh Ride - Vocal Track

09 Believe In Christmas - Vocal Track

9. Believe In Christmas
00:00 / 03:12
10. Magical Sleigh Ride Reprise
00:00 / 02:22

10 Magical Sleigh Ride (Reprise) - Vocal Track

bottom of page